Siirry sisältöön

Circular Design -valmennusohjelmassa mukana olleet yritykset ovat vuoden aikana kehittäneet omaa liiketoimintaansa kohti hiilineutraalia kiertotaloutta, muotoilun menetelmiä hyödyntäen. Tule mukaan kuulemaan pilottivalmennuksen tuloksista ja yrityksien kokemuksista tiistaina 12.12. Tiedekulmaan. Englanninkielistä tapahtumaa voi seurata myös striimin välityksellä. Tapahtuma on World Circular Economy Forumin virallinen oheistapahtuma.

Valmennusohjelmassa toteutettiin myös kahdeksan podcastin sarja kiertotalouden ja siihen perustuvan muotoilun ajankohtaisista aiheista. Jaksoissa käsitellään mm. kiristyvää EU-lainsäädäntöä, kiertotalouden tuotesuunnittelustrategioita, kuluttajakäyttäytymisen muutosta sekä vihreitä väittämiä. Kaikki jaksot ovat nyt kuunneltavissa!

Kohti uudistavaa kasvua
12.12.2023 klo 13–15
Tiedekulma, Helsinki ja online


Tapahtuman tallenne