Siirry sisältöön

Asiaa kiertotaloudesta ja muotoilusta: Circular design -podcastit jatkuvat. Sarjassa kiertotalouden ja muotoilun asiantuntijat keskustelevat aikamme suurimmasta markkinamurroksesta ja siitä, mitä se tarkoittaa yrityksille.

Tässä jakosssa aiheena on ajankohtainen kemikaaliturvallisuus. Mikä on näkymätöntä ja useimmiten hajutonta, mutta saattaa myrkyttää maaperää, vesistöä, ilmaa, jota hengitämme, ja tietysti meitä ihmisiä ja muita elollisia olentoja? Tämä näkymätön aine voidaan jaotella hyviksiin ja pahiksiin ja meistä jokainen altistuu sille. Se, onko kyseessä hyvis vai pahis, riippuu tuotesuunnittelusta. Tässä jaksossa keskustellaan kemikaalien tärkeästä roolista kiertotaloudessa. Studiossa Jaana Sorvari SYKEstä, Kalle Vuorinen Rockfonista, Noora Shingler Kemikaalicocktail-mediasta ja haastattelijana Anne Raudaskoski Ethicasta.

Podcastit ovat osa Circular design – kehityspolku kohti kiertotaloutta -valmennusohjelmaa, joka on ympäristöministeriön strategisen Kiertotalousohjelman toimenpide.