Siirry sisältöön

Asiaa kiertotaloudesta ja muotoilusta: Circular design -podcastit alkavat! Sarjassa kiertotalouden ja muotoilun asiantuntijat keskustelevat aikamme suurimmasta markkinamurroksesta ja siitä, mitä se tarkoittaa yrityksille.

Ensimmäisen jakson teemana ovat vihreää kehitystä ajavat lainsäädännön ajurit. Yritysten markkinaympäristö muuttuu radikaalisti EU:n Green Deal -ohjelman myötä. Jatkossa valtavirtaa ovat tuotteet, jotka on suunniteltu kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Mitä siis yritysten pitäisi tietää vaikkapa kestävästä tuotepolitiikasta tai EU-taksonomiasta pysyäkseen aallon harjalla? Studiossa Eero Jalava Sitrasta, Eriika Melkas työ- ja elinkeinoministeriöstä ja Sirpa Pietikäinen EU:n parlamentista. Haastattelijana Anne Raudaskoski Ethicasta.

Podcastit ovat osa Circular Design – kehityspolku kohti kiertotaloutta valmennusohjelmaa, joka on ympäristöministeriön strategisen Kiertotalousohjelman toimenpide.